Musical Reality presenteert tijdens de elfde editie ‘Virtual Reality Music’, pure stereoweergave vanaf CD en DSD. In de demonstratieruimte, op de bovenste etage zullen weer een keur van muziekcomponenten worden opgesteld.

Nieuwkomers zijn dit jaar producten van KR Audio, EERAen Tektron.

Attilio Caccamo, ontwerper en bouwer van Tektron, heeft zijn nieuwste model KT 150, een krachtige geïntegreerde versterker verzonden om op de show te kunnen presenteren en demonstreren. Deze versterker sluiten we aan op de Unifield One van Von Schweikert Audio. En een Initial van EERA zal hier mooie muziek verstrekken vanaf CD.

Het ‘Mainsystem’ bestaat dit jaar uit de nieuwe componenten van EERA uit Marseille. De Legato, het loopwerk en de Majestuoso, een van de drie DAC’s. Von Schweikert Audio levert de VR 44 active’s en deze zullen worden aangestuurd door de KWA 100SE van ModWright Instruments.

De eveneens spiksplinternieuwe P 135 pre-amp van KR Audio zorgt voor de signaalverdeling. De gemodificeerde OPPO zorgt voor de weergave van SACD en DSD. De componenten worden verbonden met de kabels van Master Built en Harmonic Technology en het geheel zal worden opgesteld op Solid-Tech Audio & Video Support.

Eveneens aanwezig zijn de USB kabels van Harmonic Technology. Spectaculaire prestaties en prettig geprijsd.

Samen met een aantal originele DSD live-opnamen moet dit weer een mooie muziekbeleving opleveren. Van harte aanbevolen dus, welkom op 9 en 10 maart a.s. vanaf 10.00 uur. Bezoek ook onze nieuwe showroom aan de Kleine Dorpsstraat 9, 1861KN, Bergen nh.

Kijk voor meer informatie op: www.audioshowalkmaar.nl