Musical Reality presenteert tijdens de traditionele Kunst10daagse in Bergen nh, pure stereoweergave vanaf Grammofoonplaat, CD en DSD-files gecombineerd met schilderkunst.

In onze showroom aan de Kleine Dorpsstraat 9 exposeert 10 dagen lang niemand minder dan Sonja Schuurman haar nieuwe schilderijen.

Ons muzieksysteem bestaat uit de nieuwe componenten van EERA uit Marseille, de Legato het CD-loopwerk en de Majestuoso, een van de drie DAC’s. De Von Schweikert Audio VR 44 active’s staan aangesloten als weergevers.

De P 135 buizen pre-amp van KR Audio zorgt voor de signaalverdeling aan de bekroonde Kronzilla SX power tubes van KR-Audio. Alle componenten zijn verbonden met de kabels van Master Built en Harmonic Technology.

Het geheel staat opgesteld op de befaamde racks van Solid-Tech Audio & Video Support.

Nog een leuke primeur, van Tri Art Audio staat een Turntable, compleet vervaardigd uit bamboe, centraal in een tweede set.

Samen met een aantal originele DSD live-opnamen uit de Ruïnekerk gaat dit weer een mooie kunst- en muziekbeleving opleveren. Van harte aanbevolen dus, welkom tussen 19 en 27 oktober a.s. vanaf 11.00 tot 17.00 uur. Bezoekadres: Kleine Dorpsstraat 9, 1861KN, Bergen nh.