De twaalfde editie van de show in het AFAS Stadion staat voor Musical Reality uiteraard weer in het teken van ‘Virtual Reality Music’, pure stereoweergave vanaf CD, LP en ‘Streaming’ vanuit een netwerk.

De demonstratieruimte, op de bovenste etage dit jaar, delen we dit jaar met de collegae van Twinstatic Audio.

Het ‘mainsystem’ bestaat dan ook uit onze gezamenlijke componenten. De luidsprekers zijn de nieuwe Final Electrostaten en zullen worden aangestuurd door de Kronzilla SX van KR-Audio met de P-135 als tube-pre eveneens van KR-Audio. De digitale bron is een combinatie van EERA, de Legato als loopwerk en de Majestuoso als DAC. Ook koppelen we een mooie Streamer aan het systeem. De componenten worden verbonden met de kabels van Master Built en Harmonic Technology en het geheel zal worden opgesteld op Solid-Tech Audio & Video Support.

Een tweede systeem wordt gevormd rond de Unifield One van Von Schweikert Audio aangestuurd door een krachtige D500 mk II set van CI-Audio. Een analoge bron geheel van bamboe, dé nieuwkomer van vorig jaar zorgt hier voor de input. Een nieuwe ‘Phono-pre’, ook van CI-Audio is verantwoordelijk het signaal. De kabels zijn van Harmonic Technology en het geheel staat op een Radius-systeemtafel ook van Solid Tech.

De splinternieuwe LP van het ‘Conrad Miller Trio’ ligt ook dit jaar weer op de mat. Samen met een aantal originele CD-opnamen moet dit weer mooi muziekbeleving opleveren. Van harte aanbevolen dus.

Welkom op 29 februari en 1 maart a.s. vanaf 10.00 uur.

www.musicalreality.nl en www.twinstaticaudio.com