Geluidsversterking

Musical Reality biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van geluidsversterking. Onze ruime ervaring stelt ons in staat om vrijwel elke gelegenheid van een optimaal geluid te voorzien.

Van een toespraak van de Burgemeester bij de dagopening van Koningsdag of de algehele verzorging van de techniek op het Culinaire Evenement ‘Bourgondisch Bergen’ tot de technische realisatie van 10 buitenpodia tijdens het jaarlijkse Jazzfestival in Bergen. Van de literaire avond in het Museum tot de muzikale begeleiding bij een uitvaart in de Ruïnekerk.

Spraakverstaanbaarheid en muzikaliteit staan hierbij altijd boven aan. De luidsprekers van MB-Audiosystems vervullen hierbij een belangrijke rol. Vrij van vervorming zijn deze luidsprekers in staat om de boodschap zo natuurgetrouw als mogelijk te kunnen weergeven.

Zo bereikt U tevens een optimaal rendement van de kosten welke worden gemaakt voor geluidstechniek. Tevens bestaat de mogelijkheid om van uw project direct een (video)opname op CD of DVD / Blu-Ray te maken.

Voor gerichte informatie en prijsopgave kunt u gewoon even bellen via: +31 (0) 6 54 21 64 49 of mailen naar info@musicalreality.nl.