Musical Reality presenteert tijdens de tiende editie ‘Virtual Reality Music’, pure stereoweergave vanaf CD, LP en ‘Audio Streamer’. In de demonstratieruimte op de bovenste etage zal weer een keur van muziekcomponenten worden opgesteld.

Nieuwkomers zijn dit jaar producten van Tektron uit Italië, de D2 Audiostreamer van Lumin uit Hong Kong en uit Duitsland hebben we een nieuwe platenwasser van HANNL. Attilio Caccamo, ontwerper en bouwer van Tektron, komt hoogstpersoonlijk zijn nieuwste model TK211-I REF presenteren en demonstreren. Deze versterker sluiten we aan op de Unifield One van Von Schweikert Audio.

Samen met de collegae van YN Audio stellen we een tweede systeem op met de Endeavor E3 als luidspreker en de nieuwe D2 Audiostreamer van Lumin als digitale bron. De E3’s zullen worden aangestuurd door de KWA 100 SE in combinatie met de LS 36.5 pre-amp van ModWright Instruments. De analoge bron is van 440 Audio gekoppeld aan de PH150 phono-pre eveneens van ModWright. De componenten worden verbonden met de kabels van Master Built en Harmonic Technology en het geheel zal worden opgesteld op Solid-Tech Audio & Video Support.

Eveneens aanwezig zijn de USB kabels van Harmonic Technology. Spectaculaire prestaties en prettig geprijsd. Samen met een aantal originele DSD live-opnamen moet dit weer een mooie muziekbeleving opleveren.

Van harte aanbevolen dus, welkom op 3 en 4 maart a.s. vanaf 10.00 uur. Bezoek ook onze nieuwe showroom aan de Kleine Dorpsstraat 9, 1861KN, Bergen nh.

Kijk voor meer informatie op: www.audioshowalkmaar.nl