Musical Reality presenteert tijdens de negende editie ‘Virtual Reality Music’, zoals altijd, pure stereoweergave vanaf CD, LP en ‘Audio Streamer’. In de demonstratieruimte, op de bovenste etage zal onze wereldprimeur de sterren van het veld spelen.

De VA-25 is een kleine maar dappere geïntegreerde stereoversterker van KR Audio Electronics voorzien van een twee push-pull EL 34 buizen per kanaal. De nieuwe VA-25 wordt gekoppeld aan de eveneens nieuwe Unifield luidsprekers van Von Schweikert Audio.

Samen met de collegae van Helios Audio Solutions stellen we een tweede systeem samen met gezamenlijke componenten.

De ATC luidsprekers zullen worden aangestuurd door de KWA 100 SE in combinatie met de LS 36.5 pre-amp van ModWright Instruments. De digitale bron is een custom-made Streamer gekoppeld aan de BD 105 multiplayer van Oppo. Deze BD 105 is voorzien van een Tubemodificatie van Dan Wright. De analoge bron is van Acoustic Solid gekoppeld aan de PH150 phono-pre eveneens van ModWright Intruments. De componenten worden verbonden met de kabels van Master Built en Harmonic Technology en het geheel zal worden opgesteld op Solid-Tech Audio & Video Support.

Een derde systeem bestaat uit E-3 van Endeavour Audio en de LS100/KWA100 combinatie van ModWright tezamen met de legendarische Stargate van EERA. Eveneens nieuw zijn de USB kabels van Harmonic Technology. Spectaculaire prestaties en prettig geprijsd. Samen met een aantal originele DSD live-opnamen moet dit weer een mooie muziekbeleving opleveren.

Van harte aanbevolen dus, welkom op 18 en 19 februari a.s. vanaf 10.00 uur.

Bezoek ook onze nieuwe showroom aan de Kleine Dorpsstraat 9, 1861KN, Bergen nh.

Kijk voor meer informatie op www.audioshowalkmaar.nl