Het “Rack of Silence” is een “State of the Art” audiotafel welke door zijn modulaire opzet aan iedere installatie kan worden aangepast. Het systeem bestaat uit dikke, aluminium, profielpoten welke leverbaar zijn in 30, 60 en 90cm hoogte. Hiertussen worden houten frames gehangen waar de apparatuur op wordt geplaatst.

De frames zijn leverbaar in twee uitvoeringen: voor maximaal 40kg en voor maximaal 125kg. In ieder rack moet minimaal een zwaar frame worden opgenomen en bij het 90cm rack worden 2 zware frames aanbevolen.

De apparatuur kan op twee manieren op de frames worden gezet : op de meegeleverde stalen kogels of op “Feet of Silence” welke via optioneel leverbare “schotels” op de frames kunnen worden geplaatst. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om 1 frame (uitsluitend bij racks met minimaal 2 vaste frames) geheel verend en ontkoppeld te monteren.

Via uitbreidingssets van 2 profielpoten kan het rack links en/of rechts worden uitgebreid.

Er zijn twee uitvoeringen : zwart en kersenhout. Dit geldt voor de bovenkappen op de poten, de frames en de “Feet of Silence” schotels. Afmetingen: Rack breedte 70cm, extra module breed 61cm. Rack diepte 53cm.Maximale breedte apparatuur 53cm.

Kijk voor meer informatie op: www.solid-tech.net.